سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف نانوسلنیوم بر فعالیت هضمی میکروا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف نانوسلنیوم بر فعالیت هضمی میکروارگانیسم های شکمبه گاومیش خوزستانی فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف نانوسلنیوم بر فعالیت هضمی میکروارگانیسم های شکمبه گاومیش خوزستانی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف نانوسلنیوم بر فعالیت هضمی میکروارگانیسم های شکمبه گاومیش خوزستانی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر استفاده از سطوح مختلف نانوسلنیوم بر فعالیت هضمی میکروارگانیسم های شکمبه گاومیش خوزستانی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس علوم و فناوری نانو
تعداد صفحات: 5
چکیده:
هدف از انجام آزمایش حاضر بررسی اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر فعالیت هضمی میکروارگانیسم های شکمبه گاومیش خوزستان بود. در این آزمایش از سطوح 0، 0/2، 0/4 و 0/6 پی پی ام نانو سلنیوم در جیره ای با ترکیب 29 درصد جو، 25 درصد سبوس، 20 درصد کاه گندم ، 25 درصد سیلاژ ذرت و یک درصد مکمل معدنی و ویتامینی استفاده گردید. قابلیت هضم ماده خشک و قابلیت هضم دیواره سلولی جیره مورد نظر پس از ثبت زمان های انکوباسیون، مقدار گاز تولیدی با استفاده از معادله منک و همکاران (1979) تعیین گردید. داده های آزمایش شامل پتانسیل تولید گاز از بخش قابل تخمیر، نرخ تولید گاز، تجزیه پذیری ، نسبت تجزیه واقعی سوبسترا به حجم گاز تولید شده و توده میکروبی در قالب طرح کاملا تصادفی تجزیه و تحلیل شدند. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که پتانسیل تولید گاز از بخش قابل تخمیر، نرخ تولید گاز و نسبت تجزیه واقعی سوبسترا به حجم گاز تولید شده تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت در حالی که تجزیه پذیری و تولید توده میکروبی به طور معنی داری در تیمارهای مختلف متفاوت بود (0/05>P) . بدین صورت که تجزیه پذیری دیواره سلولی و تولید توده میکروبی در تیماز تغذیه شده با 0/4 پی پی ام نانوسلنیوم به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بود و تیکار 0/2 پی پی ام نانوسلنیوم کمترین مقدار تجزیه پذیری به خود اختصاص داد (0/05>P).

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر